Art of Happiness


Basilieklaan 42 3270 Scherpenheuvel
0495484449 Klik om te bellen

Over Art of Happiness

Waarom is Art of Happiness de beste keuze voor jou?

Driven by passion, Art & Happiness. De rode draad is kleur, energie en een flinke dosis happiness. Op zoek naar een origineel schilderij met een uitgesproken kleurrijke en energieke identiteit voor je woning, bedrijf of zaak? Samen kiezen we op jouw tempo kunstwerken die 200% aansluiten bij je interieur, jouw smaak en budget. Kunst is een vertaling van jouw persoonlijkheid en daar maken wij graag tijd voor! Welkom in onze kunstgalerij!

Meer over Art of Happiness:

De drijvende kracht achter kunstgalerie Art of Happiness is Indra Allaert. Gefascineerd door kleuren en kunst opende ik in augustus 2018 mijn galerij in Brussel tov VRT-toren waar kleurrijke hedendaagse schilderijen en sculpturen tentoon worden gesteld van zowel internationale kunstenaars als kunstenaars van eigen bodem en waar iedereen welkom is om de kunst te komen bewonderen en/of te kopen. Kunst is een beleving, genieten, emotie, een lach op je gezicht. Wij brengen graag leven in jouw interieur.

Wat kan Art of Happiness je bieden?

Wie kennis wil maken met de vrolijke en kleurrijke werken van de kunstenaars van Art of Happiness is meer dan welkom. Uiteraard staan onze deuren ook open voor andere kunstenaars die 100% passen in ons happiness-concept. Wij bieden ook de mogelijkheid om een schilderij te laten maken op maat van jouw interieur.

Wie gingen je voor?

Onze kunstgalerij is zeer toegankelijk voor iedereen die van kunst houdt. Onze gloednieuwe kunstgalerij te Scherpenheuvel, Basilieklaan 42 is open zonder afspraak van donderdag t.e.m. zaterdag van 10-18u en steeds de eerste zondag van de maand. De andere dagen zijn wij steeds bereikbaar op afspraak in Scherpenheuvel of in onze kunstgalerij te Brussel, Karabiniersplein 15.

Foto's

Art of Happiness in het kort

Soorten kunst

Bedrijfskunst
Beelden
Beeldend, audio
Glas
Landschappen
Portretten
Ruimtelijk werk
Schilderijen
Stillevens

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja