Artstudio Anita Fleerackers


Hemeldonk 9 2275 Gierle
0485 03 03 29 Klik om te bellen

Over Artstudio Anita Fleerackers

Waarom is Anita Fleerackers de beste keuze voor u?

Artstudio Anita Fleerackers vertegenwoordigd kunstenares Anita Fleerackers. Ze stelt doorlopend de unieke beelden en schilderijen van Anita tentoon. Dit in haar galerie die aansluit aan haar atelier eveneens als op verplaatsing met deelname aan internationale beurzen. Hierdoor is zijn de kunstwerken van Anita Fleerackers verspreid over alle continenten. De beelden van Anita zijn telkens uniek handgevormd keramisch of brons. De beelden zijn modern minimalistisch, geïnspireerd door haar natuurlijke omgeving, paarden stieren, dans, kortom beweging vastgezet in de klei. De schilderijen zijn olieverf op Antwerps linnen. Haar schilderijen zijn rustgevend, een spel van kleur en licht. Anita heeft een heel eigentechniek in het schilderen ontwikkeld . Haar schilderijen zijn volledig opgebouwd met kleine vierkantjes zoals pixels in een digitale foto, pixelisme . Een kunstenares in balans met internationale uitstraling.

Meer over Anita Fleerackers:

Naar de toekomst toe willen wij Anita Fleerackers nog meer op internationaal niveau tentoonstellen. Wij denken hierbij aan deelname aan gerenommeerde kunstbeurzen internationaal. De reden hiervoor is de drijfkracht van de kunstenares, haar doorzettingsvermogen om moeilijkheden niet uit de weg te gaan en telkens weer haar streven om ieder kunstwerk door haar gemaakt, krachtig en uniek te laten zijn.

Wat kan Anita Fleerackers u bieden?

De beelden en schilderijen van Anita Fleerackers zijn permanent tentoongesteld in Artstudio Anita Fleerackers en te bezoeken op afspraak +32 485 03 03 29 De kunstbeurzen en tentoonstellingen waar Artstudio Anita Fleerackers aan deelneemt zijn vermeld op de website http/www.anitafleerackers.be Ook werken wij samen met andere galerieën : Galerie Z Aigues-Mortes en Galerie Z Montpellier Frankrijk, Atelier Des Arts Bedoin Frankrijk, MookjiArt Art Collaboration China en andere galerieën

Wie gingen u voor?

Wij hebben een internationaal publiek, onze klanten die kiezen voor schilderijen zijn directie's en hoge kaderleden met een zeer drukke job die nood hebben aan rust wanneer ze thuiskomen. Steeds weer zijn hun reactie's de volgende" voor dit schilderij kom ik tot rust na een drukke dag" Onze klanten die kiezen voor beelden zijn een zeer uiteenlopend internationaal publiek, mensen die kiezen voor unieke en handgevormde beelden. Een publiek dat waarde hecht aan authenticiteit , respect heeft voor de kunstenares.

Foto's

Artstudio Anita Fleerackers in het kort

Soorten kunst

Bedrijfskunst
Beelden
Schilderijen

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Artstudio Anita Fleerackers


Hemeldonk 9 2275 Gierle
0485 03 03 29 Klik om te bellen