sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Karabiniersplein 15
    1030 Brussel
  • 0495484449
  • Website

Art of Happiness

Waarom is Art of Happiness de beste keuze voor jou?

Driven by passion, Art & Happiness. De rode draad is kleur, energie en een flinke dosis happiness. Op zoek naar een origineel schilderij met een uitgesproken kleurrijke en energieke identiteit voor je woning, bedrijf of zaak? Samen kiezen we op jouw tempo kunstwerken die 200% aansluiten bij je interieur, jouw smaak en budget. Kunst is een vertaling van jouw persoonlijkheid en daar maken wij graag tijd voor! Welkom in onze kunstgalerij!

Meer over Art of Happiness:

De drijvende kracht achter kunstgalerie Art of Happiness is Indra Allaert. Gefascineerd door kleuren en kunst opende ik in augustus 2018 mijn galerij in Brussel tov VRT-toren waar kleurrijke hedendaagse schilderijen en sculpturen tentoon worden gesteld van zowel internationale kunstenaars als kunstenaars van eigen bodem en waar iedereen welkom is om de kunst te komen bewonderen en/of te kopen. Kunst is een beleving, genieten, emotie, een lach op je gezicht. Wij brengen graag leven in jouw interieur.

Wat kan Art of Happiness je bieden?

Wie kennis wil maken met de vrolijke en kleurrijke werken van de kunstenaars van Art of Happiness is meer dan welkom. Uiteraard staan onze deuren ook open voor andere kunstenaars die 100% passen in ons happiness-concept. Wij bieden ook de mogelijkheid om een schilderij te laten maken op maat van jouw interieur.

Wie gingen je voor?

Onze kunstgalerij is zeer toegankelijk voor iedereen die van kunst houdt. Graag werken wij op afspraak. Gelieve ons op voorhand te mailen of te bellen en dan openen wij volledig vrijblijvend onze deuren!


Foto's van Art of HappinessArt of Happiness in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Kunstuitleen:

Nee

Soorten kunst

  • Bedrijfskunst
  • Beelden
  • Schilderijen