sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Vilvoordsesteenweg 99
    1860 Meise
  • 0495289100
  • Website

Famarte Asian Art

Waarom is Famarte Asian Art de beste keuze voor jou?

Famarte Asian art (Farah Massart) biedt de klant een keuze uit authentieke en kwalitatief antieke objecten uit Zuidoost-Azië (Thailand, Cambodja, Birma, Laos), Indië en de Himalaya regio (Tibet en Nepal). Het persoonlijk engagement en de passie voor de geselecteerde objecten zijn belangrijke troeven. Famarte doet regelmatig mee aan gespecialiseerde kunstbeurzen, waar de kunstobjecten op voorhand extra ge¨ëxpertiseerd worden op de echtheid. De rode draad is Azië! Daarom werkt de galerij samen met hedendaagse kunstenaars uit Zuidoost-Azië, of diegene die een link hebben met Azië. Elk hedendaags kunstwerk vertoont wel een link naar het verleden.

Meer over Famarte Asian Art:

Vermis het aanbod zo divers is, zowel online als offline, begeleidt Farah Massart als experte de klant naar het juiste object, dat hem levenslang gelukkig zal maken. De galerij wil een lange termijn relatie opbouwen met de klant gebaseerd op expertise en vertrouwen.

Wat kan Famarte Asian Art je bieden?

Ook het esthetisch aspect is belangrijk, daarom wordt tevens advies verleend over de inpassing in het interieur, dat voor ieder anders is. Soms vindt de klant niet onmiddellijk wat hij zoekt, daarom zoekt de galerij mee naar het unieke object voor de klant.

Wie gingen je voor?

De klanten zijn verwoede verzamelaars of amateurs van kunst, uit België en de rest van de wereld. Zij waarderen de accurate, vlotte en correcte aanpak van begin tot het einde. De expertise en de vertrouwensrelatie waarderen de klanten het meest.


Foto's van Famarte Asian Art


Famarte Asian Art in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Nee

Kunstuitleen:

Nee

Soorten kunst

  • Beelden
  • Schilderijen