Creations by Frederik Gheysen


Albert I laan 88 8620 Nieuwpoort-Bad

De kunstenaar zelf is er zelf aan het werk
Meer dan 20 jaar actief
Open atelier / galerie

Over Creations by Frederik Gheysen

Waarom?

Elk weekend opent Kunstenaar Frederik Gheysen zijn kunst atelier in Nieuwpoort. Het voordeel is dat je er zelf met de openhartige kunstenaar een praatje kunt slaan. Én je kunt de artiest zelf aan het werk zien!

Wie?

De vakman is al meer dan 20 jaar actief en besloot na talloze nationtale en internationale exposities zich te vestigen in zijn eigen atelier, Creations by Frederik Gheysen. Om daar zijn schilderijen permanent tentoon te stellen.


Waar?

U loopt zijn atelier in Nieuwpoort-bad steeds vrij in en uit! Het ligt op zo'n 100 meter van de dijk van dit trouwens bevallig kuststadje.

Zijn allernieuwste werken worden ook steeds eerst in Nieuwpoort tentoongesteld. (Dus voordat ze online komen of gedeeld worden op zijn sociale media.) Op deze manier heeft u als toeschouwer ook altijd een primeur.

Welke stijl?

De stijl van zijn creaties is symbolisme met een vleugje magisch realisme. Hij neemt je mee in zijn feeërieke wereld waarin hij thema's als liefde, verdriet, geloof of tijd op een meesterlijke manier vereeuwigd.

Een aanrader!

Foto's

Creations by Frederik Gheysen

Soorten kunst

Landschappen
Portretten
Schilderijen
Stillevens

Onze locatie

Creations by Frederik Gheysen


Albert I laan 88 8620 Nieuwpoort-Bad