Famarte Asian Art


Vilvoordsesteenweg 99 1860 Meise
0495 28 91 00 Klik om te bellen

Over Famarte Asian Art

Waarom is Famarte Asian Art de beste keuze voor jou?

Famarte Asian art (Farah Massart) biedt de klant een keuze uit authentieke en kwalitatief antieke objecten uit Zuidoost-Azië (Thailand, Cambodja, Birma, Laos), Indië en de Himalaya regio (Tibet en Nepal). Het persoonlijk engagement en de passie voor de geselecteerde objecten zijn belangrijke troeven. Famarte doet regelmatig mee aan gespecialiseerde kunstbeurzen, waar de kunstobjecten op voorhand extra geëxpertiseerd worden op de echtheid. De rode draad is Azië! Daarom werkt de galerij samen met hedendaagse kunstenaars uit Zuidoost-Azië, of met diegenen die hun inspiratie/techniek halen uit Azië. Elk hedendaags kunstwerk vertoont wel een link naar het verleden.

Meer over Famarte Asian Art:

Vermis het aanbod zo divers is, zowel online als offline, begeleidt Farah Massart als experte de klant naar het juiste object, dat hem levenslang gelukkig zal maken. De galerij wil een lange termijn relatie opbouwen met de klant gebaseerd op expertise en vertrouwen.

Wat kan Famarte Asian Art je bieden?

Ook het esthetisch aspect is belangrijk, daarom wordt tevens advies verleend over de inpassing in het interieur, dat voor ieder anders is. Soms vindt de klant niet onmiddellijk wat hij zoekt, daarom zoekt de galerij mee naar het unieke object voor de klant.

Wie gingen je voor?

De klanten zijn verwoede verzamelaars of amateurs van kunst, uit België en de rest van de wereld. Zij waarderen de accurate, vlotte en correcte aanpak van begin tot het einde. De expertise en de vertrouwensrelatie waarderen de klanten het meest.

Asian art, a way to enlightenment

Foto's

Rare pair of ankle boots, Iraq/Syrie, 19th Century, camel leather, L 27,5x16,5cm, probably worn by bedouin tribes or camel drivers.
Buddha head, Cambodia, 20th Century, inspired by the past of Angkor, wood, H57xW26cm
Beeldhouwwerk, “A l'Ecoute”, Ming Tong (China), in keramiek met roodpigment, 46,5x28x28cm: 6.800 €
Schilderij, Eric Guéna (Frankrijk), Meditation moderne (2022), acrylverf, koperpiment en collage op doek, 81x100cm, 4.000€
Schilderij, Zaw Zaw Co (Myanmar), Beyond the Living (2018), acrylverf op doek, H92xB122cm: 5.750€

Famarte Asian Art in het kort

Soorten kunst

Beelden
Schilderijen

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Famarte Asian Art

Famarte Asian Art

Famarte Asian Art


Vilvoordsesteenweg 99 1860 Meise
0495 28 91 00 Klik om te bellen