Gallery 22


Kerkstraat 22 8340 Damme
0499419441 Klik om te bellen

Over Gallery 22

Waarom is Gallery 22 de beste keuze voor jou?

Als je een kunstliefhebber bent die Brugge bezoekt, wil je de ervaring van het verkennen van Damme niet missen. Gallery 22 is een goed voorbeeld van een galerie die de verscheidenheid en vaardigheid van kunst laat zien - dus zorg ervoor dat je ons bezoekt tijdens je verblijf in het Brugse Ommeland! De toegang is voor iedereen gratis.

Meer over Gallery 22:

In een groot bakstenen poortgebouw werd Gallery 22 opgericht om kunstenaars de mogelijkheid te bieden de kunstmarkt te betreden. De familie De Buyser heeft de galerie opgericht vanuit het principe dat alle kunstenaars er baat bij hebben om hun kunstwerken te laten promoten in een professionele galerie. Gelegen in het hart van het pittoreske middeleeuwse stadje Damme, zes kilometer ten noordoosten van Brugge, wordt de galerij bezocht door kunstliefhebbers die originele kunstwerken zoeken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze aanstaande bezichtigingen.

Wie gingen je voor?

Gallery 22 is gelegen aan de Kerkstraat 22, 8340 Damme. Onze tentoonstellingsruimte is open en goed verlicht. Bezoekers van de galerie en onze openingsrecepties zijn onder meer lokale, nationale en internationale kunstliefhebbers en -verzamelaars.

Gallery 22 in het kort

Soorten kunst

Beelden
Fotografie
Glas
Keramiek
Landschappen
Portretten
Ruimtelijk werk
Schilderijen
Stillevens

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Gallery 22


Kerkstraat 22 8340 Damme
0499419441 Klik om te bellen