J.M. Zeberg


Vleminckstraat 3 2000 Antwerpen
033454037 Klik om te bellen

Over J.M. Zeberg

J.M. Zeberg is sinds 2011 gevestigd op de Vleminckstraat 3, in het historisch centrum van Antwerpen, vlakbij de kathedraal. In een prachtig gerestaureerd pand uit de 17e eeuw wordt hier de traditie van Zeberg voortgezet. Zeberg werd opgericht in 1946 en wordt inmiddels geleid door de derde generatie.

Als gepassioneerde kunsthandelaars en verzamelaars zijn we gespecialiseerd in het verhandelen van exclusieve antiquiteiten, meubels, sculpturen en kunstwerken uit de 15e tot de 18e eeuw, in combinatie met moderne en hedendaagse kunst vanaf 1900. We leggen hierbij de nadruk op schilderijen, sculpturen en fotografie van Belgische kunstenaars. Met deze unieke combinatie tussen oude en moderne stukken creëren we telkens een eclectisch harmonieus geheel, welke een eigen unieke ziel weerspiegelt, een aparte en vaak subtiele samenhang.

Met meer dan 70 jaar ervaring (inmiddels de derde generatie) werken we nauw samen met private, institutionele en professionele verzamelaars wereldwijd. Onze kennis van de grootschalige kunst- en antiekmarkt stelt ons in staat om klanten te assisteren met het verwerven van zowel Europese antiek als moderne en hedendaagse schilderijen en sculpturen. 

Tevens beschikken wij over een eigen restauratieatelier, verdelen we onze eigen boenwas en zijn wij gespecialiseerd in het fotograferen en inventariseren van kunstobjecten.

Foto's

Galerie Zeberg

J.M. Zeberg in het kort

Soorten kunst

Antiek, antiquiteiten
Beelden
Beeldend, audio
Fotografie
Interieur
Keramiek
Landschappen
Portretten
Ruimtelijk werk
Schilderijen
Stillevens

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

J.M. Zeberg


Vleminckstraat 3 2000 Antwerpen
033454037 Klik om te bellen