LOOKART


Meerhiedeweg 18 2980 Zoersel
0496625382 Klik om te bellen

Over LOOKART

Waarom is LOOKART de beste keuze voor jou?

Reeds 18 jaar is restaureren mijn grote passie. Ik vind dat elk kunstwerk is met liefde gemaakt en verdient zelfde aanpak bij de restauratie. Lookart is gespecialiseerd in het vakkundig uitvoeren van allerlei soorten schilderijen en lijsten restauraties. Is je werk niet duur of heeft meer emotoniele dan financiele waarde en je denk dat het restaureren zal veel geld kosten. Vraag een vrijblivend offerte aan, restauraties hoeven niet altijd veel geld kosten.

Meer over LOOKART:

De restauratie gebeurt door toepassing van oude en/of moderne technieken van het restaureren&conserveren, rekening houdend dat alle toevoegingen reversibel zijn in de toekomst en te verwijderen zijn zonder schade aan het origineel te veroorzaken. Hiermee wordt de oorspronkelijk bedoelde uitstraling van het schilderij behouden en wordt eventuele schade hersteld.

Wat kan LOOKART je bieden?

Restauratie is een arbeidsintensief en ingewikkeld vak, maar is niet altijd extreem duur zoals vaak gedacht wordt. Na juiste diagnose ontvangt u een vrijblijvende offerte. Ik werk als freelance in mijn eigen atelier of op verplaatsing ( dit hangt af van de grootte van het werk en de wensen van de kalnt).

Wie gingen je voor?

Conservatie &restauratie voor verzamelaars, kerkfabrieken en particulier-kunstliefhebber.

Foto's

de kleuren laten herleven

LOOKART in het kort

Soorten kunst

Bedrijfskunst
Interieur
Landschappen
Portretten
Restauratie&Conservatie
Schilderijen
Stillevens

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo LOOKART

LOOKART

LOOKART


Meerhiedeweg 18 2980 Zoersel
0496625382 Klik om te bellen