QuARTier A - Contemporary Art Gallery / Atelier


Burgemeestersplein 10 9300 Aalst
0486993569 Klik om te bellen

Over QuARTier A - Contemporary Art Gallery / Atelier

QuARTier A is een interactief artistiek atelier die het merendeel van het jaar actief gebruikt wordt, maar op regelmatige basis worden de deuren opengesteld voor tentoonstellingen en andere artistieke evenementen.

QuARTier A stelt zich op als een ontmoetingsplaats voor zowel kunstenaars en kunstliefhebbers. Wij staan open voor diverse interessante kunstzinnige ideeën.

We streven ernaar om de kunstenaars die bij ons tentoonstellen zo goed mogelijk te promoten en te ondersteunen. Zowel lokale, Belgische als internationale kunstenaars krijgen bij ons een kans om met hun werk naar buiten te komen. Diversiteit is een sleutelwoord in onze werking, elke tentoonstelling is uniek.

Wie zijn wij? Karolien Deman en Alec Camu; twee fulltime kunstenaars die met QuARTier A hun artistieke grenzen trachten te verleggen. We hechten veel belang aan het inspirerende contact met andere kunstenaars en verenigingen.

QuARTier A is een relatief pril concept; er vonden reeds verscheidene tentoonstellingen plaats, die steeds op een groot succes konden rekenen. Het ruime gerenoveerde fabriekspand van 300m² verleent zich uitstekend als ontmoetings- en tentoonstellingsruimte. Met dit initiatief proberen wij bij te dragen aan een verbreding van het artistiek-culturele platform in Aalst.

Foto's

QuARTier A - Contemporary Art Gallery / Atelier in het kort

Soorten kunst

Bedrijfskunst
Beelden
Beeldend, audio
Fotografie
Interieur
Landschappen
Portretten
Ruimtelijk werk
Schilderijen
Stillevens
Theater, muziek, dans

In het weekend geopend

Ja

Artikelen

Een nieuwe kunstruimte: Quartier A in Aalst

Na de eerste kennismaking met 'Quartier A' op AALSTDAILYPHOTO, gaan we hier wat nader in op de historiek, de initiatiefnemers en de doelstellingen van deze nieuwe kunstruimte. Reeds in 1994 verwierf...

Onze locatie

QuARTier A - Contemporary Art Gallery / Atelier


Burgemeestersplein 10 9300 Aalst
0486993569 Klik om te bellen