The Art Chamber


Kraaienbosstraat 20 2360 Oud-Turnhout
014713403 Klik om te bellen

Over The Art Chamber

Waarom is The Art Chamber de beste keuze voor jou?

The Art Chamber is een galerie waar werken ten toon gesteld worden van diverse kunstenaars, welke veelal vers van de academie komen. Ze hebben allen een eigen unieke schriftuur ontwikkeld. Zo krijgen bezoekers de kans een uniek kunstwerk te kopen voor een nu-nog-schappelijke-prijs en de kunstenaar de waardering die hij/zij verdient. Een win-win situatie!

Meer over The Art Chamber:

Mijn mission statement is dat kunst betaalbaar moet zijn én dat startende kunstenaars een mooie kans op een carrière krijgen. Sinds begin vorig jaar heb ik The Art Chamber opgericht. Op de Academie van Schone Kunsten te Arendonk zag ik veel lokaal talent helaas vaak verloren gaan door de moeilijk betreedbare kunstmarkt. Met mijn passie voor kunst en de interesse in deze commerciële markt, wil ik hier graag wat aan gaan doen. In de toekomst wil ik ook graag beelden in The Art Chamber tentoonstellen/verkopen.

Wat kan The Art Chamber je bieden?

-Het is mogelijk om kunstadvies aan huis aan te vragen. Op zaterdag of op een doordeweekse avond. -De vernissages van The Art Chamber zijn interessant voor de bezoekers, aangezien de nieuwste werken hier worden vertoont (en vaak snel worden verkocht). Soms maken we er een extra speciale vernissage van, door bijvoorbeeld een harpiste te laten spelen die geschilderd is op het doek. Wilt u er snel bij zijn? Een uitnodiging kun je makkelijk verkrijgen door mij te mailen: richelle@theartchamber.be. -Na de vernissage, volgt natuurlijk de expositie. Hier kun je van de nieuwste werken genieten, aangezien de verkochte werken blijven hangen tot het einde van de expositie.

Wie gingen je voor?

The Art Chamber haar klanten zijn internationaal georiënteerd, die graag een mooie deal sluiten. Of het nu een schilderij is voor in eigen huis is of voor op het kantoor, hier vindt je een uiteenlopend aanbod aan stijlen en onderwerpen voor de juiste prijs.

The Art Chamber in het kort

Soorten kunst

Bedrijfskunst
Interieur
Landschappen
Portretten
Ruimtelijk werk
Schilderijen
Stillevens
Theater, muziek, dans

Kunstuitleen

Ja

Onze locatie

The Art Chamber


Kraaienbosstraat 20 2360 Oud-Turnhout
014713403 Klik om te bellen